Eimersweg 4
7137 HG Lievelde
info@ervekots.nl
+31 (0)544 37 16 91
© Copyright 2025 Erve Kots | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Volle, romige wijn met aroma’s van perzik en peer
Frisse wijn met aroma’s van tropisch fruit en citrus
Vol fruitig, geconcentreerde wijn met
aroma’s van cassis, frambozen, vanille en kruiden
Donkerpaars fruit met zachte tannine, tonen van tabak en hout
Stevig, fris en heel licht zoet met aroma van rijpe aardbeien
Stadsch Pilsener 4,5% 0,3 l - €4,00
Stadsch Pilsener 4,5% 0,5 l - €6,50
Stadsch Weizen 4,6% 0,3 - €4,20
Stadsch Weizen 4,6% 0,5 l - €6,70
Stadsch Glorie 6% 0,3 l - €5,25
Stadsch Schemer 6% 0,3 l - €5,25
Stadsch seizoenbier 0,33 l - €5,50
Liefmans fruitesse | 3,8% 0,25 l - €4,95
Alcoholvrij bier | 0.0% 0,3 l - €4,50
Alcoholvrij bier wit | 0.0% 0,3 l - €4,95
Grolsch Radler | 2,0% 0,3 l - €4,30
Grolsch Radler | 0,0% 0,3 l - €4,30
Tangary gin | tonic | limoen | munt
Aperol | prosecco | bruiswater
Limoncello | prosecco | bruiswater
Witte rum | limoen | suikerwater | munt | bruiswater
Licor 43 | bruiswater | limoen
Alcoholvrij
Alcoholvrij
Koffie - €3,00
Espresso - €3,00
Dubbele espresso - €4,25
Cappuccino - €3,50
Koffie verkeerd - €3,50
Latte Macchiato - €3,80
Thee (Keuze uit 8 Achterhoekse smaakvarianten) - €3,00
Verse muntthee - €4,00
Verse gemberthee met sinaasappel - €4,00
Latte karamel - €4,75
Latte hazelnoot - €4,75
Warme chocolademelk - €3,00
Warme chocolademelk met Stroh-rum en slagroom - €6,50
Koffie Erve Kots (creme cacao & room) - €7,50
Irish Coffee - €7,50
+ slagroom €4,45
+ slagroom €4,75
Met vanillesaus en slagroom
Met boerenjongens en advocaat
Onze voorouders hebben veel brood gegeten. De grondstof hiervoor was van oudsher roggemeel. Slechts bij feestelijkheden kwam er wittebrood op tafel; dit werd gebakken van tarwebloem. Vandaar het begrip “Wittebroodsweken” Zo’n brood heette “tarwen of weggen”. Een hele pilleweggen is een meter lang krentenbrood dat een vrouw in het kraambed geschonken werd. De “pillen” (krenten) waren de medicijnen.
Onze voorouders hebben veel brood gegeten. De grondstof hiervoor was van oudsher roggemeel. Slechts bij feestelijkheden kwam er wittebrood op tafel; dit werd gebakken van tarwebloem. Vandaar het begrip “Wittebroodsweken” Zo’n brood heette “tarwen of weggen”. Een hele pilleweggen is een meter lang krentenbrood dat een vrouw in het kraambed geschonken werd. De “pillen” (krenten) waren de medicijnen.
8 stuks met mosterd
Met kaas, knoflooksaus en chilisaus
Diverse soorten kaas
Ambachtelijk gebakken brood | gezouten boter Kruidenboter | mosterd | knoflooksaus
Ambachtelijk gebakken brood | oude kaas gezouten ham | naegelholt | boter | kruidenboter huisgemaakte mosterd | knoflooksaus
Eimersweg 4
7137 HG Lievelde
info@ervekots.nl
+31 (0)544 37 1691
© Copyright 2025 Erve Kots | Annuleringsvoorwaarden | Privacyverklaring | Design & Development: burowild.nl