Nieuws

Word jij onze nieuwe collega?

Restaurant Hoofdkwartier van de Prins

Zoekt

Horecamedewerk(st)er

Functie omschrijving
Als horecamedewerker werk je hoofdzakelijk in de bediening. Daarbij komen werkzaamheden kijken zoals het ontvangen, te woord staan en bedienen van gasten (dienblad lopen), uitserveren van eten (minimaal drie borden lopen) en samenwerken met collega’s.

Hoofdkwartier van de Prins
Restaurant Hoofdkwartier van de Prins is het à la carte restaurant binnen Herberg Erve Kots. De gerechten die worden geserveerd worden bereid in de houtskooloven de JOSPER. De JOSPER is een combinatie tussen een grill en oven. Dankzij het gebruik van hoogwaardige houtskool en een perfecte regeling van hete lucht, krijgt elk stuk vlees, vis en groenten een unieke en karakteristieke rooksmaak, -geur en -textuur waardoor de producten authentiek, sappig en herkenbaar blijven.

De gasten staan op nummer 1 en krijgen alle aandacht.

Functie-eisen

  • je bent tussen de 18 en 25 jaar oud
  • je heb minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen de horeca
  • je hebt een representatieve uitstraling
  • je bent de bent gedreven en flexibel (inzetbaar voor andere werkzaamheden)
  • je bent communicatief sterk, zowel naar gasten als naar je collega’s (samenwerken)
  • je bent op werkdagen (ma-vrij) ’s avonds beschikbaar
  • beschikbaar in de weekenden (overdag en ’s avonds)
  • een passie voor horeca is een pré

Zoek je naast je studie een leuke bijbaan als oproepkracht? Werk je graag in de horeca, heb je al ervaring in de bediening en voldoe jij aan het bovenstaande profiel? Stuur dan je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Nienke Smit.

Lees meer...